Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go English version 

2018 Planetarium low2Ενημερωτικό pdf για Σχολεία πατήστε Εδώ 

Απαιτήσεις χώρου εκδήλωσης

Το πλανητάριο μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, σε ένα επίπεδο δάπεδο ελάχιστων διαστάσεων 6,5 μέτρα x 6,5 μέτρα με καθαρό ύψος μεγαλύτερο των 4 μέτρων. Μπορεί να στηθεί σε ένα γυμναστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων ή εξωτερικά στον αύλειο χώρο ενός σχολείου, μία πλατεία, κλπ. Θα χρειαστούμε πρόσβαση σε μια τυπική ηλεκτρική πρίζα. Χρειάζονται 2 ώρες πριν και 1 ώρα μετά την εκδήλωση για τη συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού.

Παράλληλα με τις προβολές πραγματοποιείται και παρατήρηση με τηλεσκόπιο, του Ηλίου μέσω ειδικού ηλιακού φίλτρου κατά τη διάρκεια της ημέρας ή του έναστρου ουρανού το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Χωρητικότητα Πλανητάριου - Planetarium On The Go

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο, μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα - μια ειδική ημιμόνιμη φορητή κατασκευή σταθερού θόλου, διαθέτει 38 καρέκλες και μπορεί να φιλοξενήσει περί τους 45 θεατές σε κάθε προβολή, με τους πλέον των 38 θεατών να κάθονται σε μαξιλαράκια. Μπορούμε επίσης να φιλοξενήσουμε άτομα με ειδικές ανάγκες και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων.

Με 45 θεατές ανά προβολή, κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου μπορούν να γίνουν 7 προβολές (ανά 40 λεπτά) από τις 8:30 μέχρι τις 13:00 και να εξυπηρετήσουμε περί τους 350 μαθητές. Αν η εκδήλωση διαρκέσει μέχρι το βράδυ μπορούμε να εξυπηρετήσουμε περί τους 700 θεατές ανά ημέρα.

Τιμή εισιτηρίου

Σχολεία   € 4,00

Εκδηλώσεις γενική είσοδος 

  € 5,00

Το ακριβές τίμημα για εκδηλώσεις με μικρό αριθμό μαθητών ή μακρινές αποστάσεις καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέσιμες Ημερομηνίες

Για τις διαθέσιμες ημερομηνίες μπορείτε να δείτε το Ημερολόγιο του Φορητού Ψηφιακού Πλανητάριου, ελεύθερες είναι οι ημερομηνίες στις οποίες δεν αναγράφεται κάποια εκδήλωση. Η ημερομηνία επίσκεψης κανονίζεται τηλεφωνικά και επιβεβαιώνεται με email. 

Ενημερωτικό pdf για Σχολεία

Εδώ μπορείτε να δείτε και να τυπώσετε ένα ενημερωτικό pdf για επισκέψεις στο χώρο του Σχολείου

Κράτηση

Για να έρθουμε στον χώρο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα