Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go         English version

instagram

Τι βρίσκεται στην καρδιά του γαλαξία μας; Για είκοσι χρόνια, το τηλεσκόπιο VLT του Ευρωπαϊκού Νότιου Αστεροσκοπείου (ESO) και τα τηλεσκόπια Keck έχουν παρατηρήσει το κέντρο του Γαλαξία μας, παρατηρώντας την κίνηση περισσότερων από εκατό αστεριών και εντοπίζοντας τη θέση ενός αόρατου αντικειμένου - την μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία μας!

Περισσότερα: Ταξίδι στο κέντρο του Γαλαξία - VR 360

To Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο έρχεται στο σπίτι σας με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (VR)! Τώρα που Μένουμε Σπίτι μπορείτε να απολαύσετε ντοκιμαντέρ στο εικονικό περιβάλλον του Φορητού Ψηφιακού Πλανητάριου! Το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ "Από τη Γη στο Σύμπαν" μας ταξιδεύει στο Σύμπαν.

Περισσότερα: Από τη Γη στο Σύμπαν -VR 360- Μέρος 2ο: Ταξίδι στο Σύμπαν

Τώρα που “Μένουμε Σπίτι” σας προσφέρουμε αστρονομικά ντοκιμαντέρ στο εικονικό περιβάλλον του Φορητού Ψηφιακού Πλανητάριου! To Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο σπίτι σας με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (VR)! 

Περισσότερα: Άρης, Ο Κόκκινος Πλανήτης - VR 360

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go έρχεται στο σπίτι σας με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (VR)! Τώρα που “Μένουμε Σπίτι” σας προσφέρουμε αστρονομικά ντοκιμαντέρ στο εικονικό περιβάλλον του Φορητού Ψηφιακού Πλανητάριου! To Μέρος 1ο του ντοκιματέρ "Από τη Γη στο Σύμπαν" μας ταξιδεύει στο Ηλιακό Σύστημα

Μείνετε συντονισμένοι καθώς για όσο διάστημα “Μένουμε Σπίτι” θα ακολουθήσουν περισσότερα ντοκιμαντέρ.

Περισσότερα: Από τη Γη στο Σύμπαν -VR 360- Μέρος 1ο: Το Ηλιακό Σύστημα